poster

Agent Binky: Vesmírní mazlíčci

Agent Binky: Pets of the Universe (2019)


Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

EPIZODA: 22

OBSAH

Binky je domácí kočka, která je členem týmu agentů. Spolu s podobně smýšlejícími agenty-mazlíčky mají misi: chránit své lidi a "vesmírnou stanici" před "vetřelci".
Binky je domácí kočka, člen tajné agentury DOMAVED: Domácí mazlíčci vesmírní dobrodruzi. Na první pohled se zdá, že jde o obyčejnou kočku, která žije ve zdánlivě normálním domě a ve zcela normální ulici. Ale na Binkym není obyčejného vůbec nic. A na domě, ve kterém bydlí? Také ne. Je to totiž vesmírná stanice. A všechno mimo dům? To je přece vesmír. Možná to vypadá jako klasická zahrada se stromy a trávou, ale pro Binkyho a jeho partu je to neznámý, neprozkoumaný prostor. Binky a ostatní zvířecí agenti plní různé mise, aby ochránili své páníčky a vesmírnou stanici před vetřelci. Pro malé mazlíčky je to spousta práce. Jsou ale vycvičení, oddaní a maličko podezíraví. Každý den je pro tyto agenty plný dobrodružství, vzrušení, kamarádství, a pokud čas dovolí, rádi si dají i šťastného šlofíčka.

Fotografie

Agent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčciAgent Binky: Vesmírní mazlíčci

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Traffic Safety with Poli (2011)

    image
  • Karate Sheep (2021)

    image
  • Ronja, lúpežníkova dcéra (2014)

    image
    Věhlasné studio Ghibli (Naušika z Větrného údolí, Cesta do fantazie, Červená želva) se chopilo klasické pohádkové předlohy Astrid Lindgrenové. Ze spojení vzešlo...
  • Thomas a jeho priatelia (1984)

    image
    This popular series follows the adventures of Thomas the Tank Engine and all of his engine friends on the Island of Sodor.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.