poster

Válka v Iráku: Insurgency

Once Upon a Time in Iraq (2019)

Dokumentárny, Vojna | Spojené kráľovstvo

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 1

EPIZODA: 2 - Insurgency

OBSAH

Když v roce 2003 Spojené státy a Velká Británie obsadily Irák, většina pozorovatelů počítala s rychlým vítězstvím. Ale chyba lávky. Tento seriál zásadního významu rekonstruuje naše představy o válce v Iráku: Mapuje účinky války na člověka, její rozhodující chyby a bouřlivé dědictví. Dojemná vyprávění, důležití účastníci a hlediska, která byla dříve opomíjena, to vše obsahuje pestrou směsici pravd. Irácké rodiny, které na vlastní oči viděly vypuknutí války. Vojáci, kteří vynaložili spoustu námahy, aby se ve svých protivnících vyznali. Rodiče sebevražedného atentátníka, kteří zcela zlomeni upadli do hořkého zoufalství. Poznejte i vy tyto osobní, dramatické a tragické příběhy, jež se skrývají v pozadí války utvářející náš moderní svět.

Fotografie

Válka v IrákuVálka v IrákuVálka v IrákuVálka v IrákuVálka v IrákuVálka v IrákuVálka v IrákuVálka v IrákuVálka v IrákuVálka v IrákuVálka v IrákuVálka v IrákuVálka v Iráku

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Rajské zahrady naší Země (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • No nazdar! Irwinovi zasahují (2018)

    image
    The Irwin family share their wildlife adventures from around the world.
  • Strašidelné výrobky z perníku (2016)

    image
    Renowned baker and star of the Great British Bake-Off travels to cities around the globe in search of amazing bakes.
  • Dynastie (2018)

    image
    Follow the true stories of five of the world's most celebrated, yet endangered animals; penguins, chimpanzees, lions, painted wolves and tigers. Each in a heroic...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.