poster

Dobrodružné výlety

Extreme Treks (2014)


Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 1

EPIZODA: 4

OBSAH

Ryan Pyle, dobrodruh a známý fotograf, pevně věří, že nejlépe se nám objevuje, když se ke všednímu životu obrátíme zády, laptop necháme doma a vstoupíme na dobrodružnou stezku matky Přírody. V tomto seriálu můžeme Ryana sledovat krok za krokem při jeho spirituálních, kulturních a fyzicky namáhavých dobrodružstvích, jak objevuje a testuje několik nejskvělejších a nejextrémnějších turistických tras světa, jako jsou například mianmarské Chin Hills, etiopské pohoří Simien, Polské Tatry nebo Via Alpina ve Švýcarsku.

Fotografie

Dobrodružné výletyDobrodružné výletyDobrodružné výlety

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Tajomstvá veľrýb (2021)

    image
    Tajomstvo veľrýb ukáže divákom ich kultúru z bezprostrednej blízkosti a odhalí krásny a záhadný svet týchto tvorov.
  • Nazí a vystrašení (2013)

    image
    Each week, a new pair of total strangers are faced with the ultimate survival challenge: survive for 21 days together with no clothes or supplies in some of the...
  • Australská záchrana lodí (2018)

    image
    Vstoupíte do náročného světa vyprošťování a záchrany námořních plavidel. Tým podstupuje časově náročné a nebezpečné záchranné akce, kdy jediná chyba může znamenat...
  • Neobjasněné případy NASA (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.