poster

Dobrák Mike: Best in Show

Mighty Mike (2019)

Animovaný | Francúzsko

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Užívateľské hodnotenie: 10/10
(2 hlasy)

SEZóNA: 1

EPIZODA: 63 - Best in Show

OBSAH

Náš buldoček by se rád ucházel o přízeň sousedovic fenky, jen mu to nějak ne a ne vyjít.
Jen co za vámi ráno zaklapnou dveře, vaši mazlíčci začnou tropit jednu neplechu za druhou! Mike je kultivovaný mopslík s vytříbeným vkusem, který si užívá pohodu a klid svého domova. Každé ráno se probouzí s jednou jedinou myšlenkou: jak okouzlit sousedovic elegantní fenku Iris, která se ráda sluní na své terase. Jeho plány však bohužel ne a ne klapnout, jelikož se vždy najdou potížisti, kteří mají úžasný dar objevit se v ten nejnevhodnější okamžik a vtáhnout Mika do zcela nečekaných příšerností. Mike se sice vždy nakonec přece jen zbaví mývalů, želvy zažene zpátky do terárka a zachrání i kotě Fouska... už zase! Jenže po příchodu svých páníčků je tak vyčerpaný, že se rád zase vrátí do svého pelechu. A šance získat Iris je zase v trapu.

Fotografie

Dobrák MikeDobrák MikeDobrák MikeDobrák MikeDobrák MikeDobrák MikeDobrák MikeDobrák MikeDobrák MikeDobrák MikeDobrák MikeDobrák MikeDobrák MikeDobrák Mike

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Traffic Safety with Poli (2011)

    image
  • Karate Sheep (2021)

    image
  • Show Patricka Hvězdice (2021)

    image
    Still living at home with his eccentric family, Patrick hosts a show based around his ever-changing whims.
  • Thomas a jeho priatelia (1984)

    image
    This popular series follows the adventures of Thomas the Tank Engine and all of his engine friends on the Island of Sodor.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.