SEZóNA: 1

EPIZODA: 3

OBSAH

Čtyřdílné drama "Kateřina Veliká" vtáhne diváky na dvůr nejmocnější panovnice v dějinách, ovládaný bouřlivými politickými událostmi a všudypřítomným sexuálním napětím. Kateřina (Helen Mirrenová) vládla Rusku téměř celou polovinu 18. století. Tato silná, nezávislá, neuvěřitelně inteligentní a sexuálně emancipovaná carevna byla ztělesněním moderní ženy. Minisérie pojednává o závěru jejího vladařského života, kdy udržovala vášnivý poměr s ruským vojenským velitelem Grigorijem Potěmkinem (Jason Clarke). Ve víru skandálů, intrik a konfliktů se odehrává příběh posedlé lásky. Přestože se nemohli oficiálně vzít a byli proslulí svojí promiskuitou, zrodil se mezi nimi jedinečný a oddaný vztah. Společně přemohli své protivníky a postavili základy současného Ruska.

Fotografie

Katarína VeľkáKatarína VeľkáKatarína VeľkáKatarína VeľkáKatarína VeľkáKatarína VeľkáKatarína Veľká

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Podróże z historią

    image
  • Bedári (2018)

    image
    This gripping adaptation of Victor Hugo's French historical novel features a stellar cast, including Dominic West, David Oyelowo, Lily Collins and Olivia Colman....
  • Letecké katastrofy (2003)

    image
    Nasedněte s námi do kokpitu a zažijte situace, na které jen tak nezapomenete. Pomocí záznamů televizních kamer, rozhovorů a dramatických rekonstrukci vám...
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.