poster

Držte krok s Kardashians: Špatné narozeninové zprávy část 2

Keeping Up with the Kardashians (2007)

Životný štýl | Spojené štáty

Kde sledovať
Živá televízia Streaming
img

SEZóNA: 17

EPIZODA: 2 - Špatné narozeninové zprávy část 2

OBSAH

Po nepříjemném střetnutí se svým ex přítelem na Trueiných narozeninách musí Khloé čelit tomu jak bude do budoucna tato spolupráce fungovat. Kim nařkne Kourtney z toho, že kopíruje její styl, což vyvolá spory mezi sestramy právě oslavě Kourtneyiných narozenin. Kim hledá odpovědi na nepříznivou lékařskou diagnózu.

Fotografie

Držte krok s KardashiansDržte krok s KardashiansDržte krok s KardashiansDržte krok s KardashiansDržte krok s KardashiansDržte krok s KardashiansDržte krok s KardashiansDržte krok s KardashiansDržte krok s KardashiansDržte krok s KardashiansDržte krok s KardashiansDržte krok s KardashiansDržte krok s KardashiansDržte krok s KardashiansDržte krok s Kardashians

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Rodina doktora Kleista (2004)

    image
    Examining different species of animals as they grow to adulthood and learn life lessons that are sometimes difficult.
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • My Cat From Hell (2011)

    image
    Jackson deals with cats that are not very well behaved. He helps couples and all sorts of people with their behavioral issues.
  • Kung Fu Panda: Legendy o úžasnosti (2011)

    image
    Přísežný ochránce Údolí míru panda Po je vysoce kvalifikovaný a vždy ostražitý Dračí bojovník, který lační po spravedlnosti... a knedlíčcích. Společně s Pěti...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.