poster

Přeměny s Khloé Kardashian: Emocionální jedlík & Tanečnice

Revenge Body with Khloé Kardashian (2017)

Reality šou | Spojené štáty

SEZóNA: 3

EPIZODA: 6 - Emocionální jedlík & Tanečnice

OBSAH

Hayley strávila svůj život ve strachu před svým otcem, následkem čehož bylo hledání útěchy v jídle. Ve spojení s trenérkou celebrit Corey Calliet Khloe doufá, že Hayley konečně najde odvahu konfrontovat se svým otcem a být konečně schopná hodit svou minulost za hlavu. Poté, co se Annie dozvěděla o náhlém skonu svého otce, zaměřila se na jídlo a opustila svůj sen stát se profesionální tanečnicí. Khloe získává pomoc trenérky celebrit a bývalé profesionální tanečnice Simone De La Rue, aby pomohla Annie opravit její zlomené srdce a oživit její lásku k tanci.

Fotografie

Přeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé Kardashian

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Yukonská veterinářka (2014)

    image
    Její teritorium má tisíce akrů a zahrnuje stovky druhů zvířat. Veterinární praxe Michelle Oakleyové na Yukonu je náročná a žádný den není stejný. Pacientem může...
  • Életmódi

    image
  • Gordon, Gino A Fred Na Cestách (2018)

    image
    Join British superstar Gordon Ramsay, Italian stallion Gino D'Acampo and French master maitre d' Fred Sirieix as they take a road trip.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.