poster

Taffy

Taffy (2017)

Dobrodružný, Animovaný, Komédia | Spojené štáty, Spojené kráľovstvo

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 1

EPIZODA: 20

OBSAH

Rošťácký mýval předstírá, že je kocour, aby si ho milá a bohatá stará dáma osvojila. Ji možná oklamal, ale její pes je odhodlaný ho odhalit.
Vítejte v sídle zámožné paní Bohaté a jejího psa s červenou mašlí Bentleyho. Normálně by ani pohledem nezavadili o smolařského mývala, který celý den závistivě sledujte zásilky potravin do domu. Nakonec to malý špindíra nevydrží a dostane nápad - převleče se za roztomilé koťátko, a pronikne do domu, kde sní vše, co hrdlo ráčí. Díky mašli a neodolatelnému „mňau“ mu šílený plán vyjde. Paní Bohatá „kocourka“ pojmenuje Taffy a zahrne ho velkou láskou, o jaké se žádnému psovi ani nesnilo. Pes Bentley však není žádný hlupák. Ví moc dobře, že Taffy je mýval, a tak se nezastaví před ničím, a pokusí se vetřelce vypudit z domu - chce odhalit, že jde o špinavého škůdce. Takže spolu mluví, taky se zasmějí, křičí, hází po sobě věcmi, ale paní Bohatá a ostatní lidé slyší jen nevinné mňoukání a štěkání.

Fotografie

TaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffy

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Traffic Safety with Poli (2011)

    image
  • Show Patricka Hvězdice (2021)

    image
    Still living at home with his eccentric family, Patrick hosts a show based around his ever-changing whims.
  • Ronja, lúpežníkova dcéra (2014)

    image
    Věhlasné studio Ghibli (Naušika z Větrného údolí, Cesta do fantazie, Červená želva) se chopilo klasické pohádkové předlohy Astrid Lindgrenové. Ze spojení vzešlo...
  • Thomas a jeho priatelia (1984)

    image
    This popular series follows the adventures of Thomas the Tank Engine and all of his engine friends on the Island of Sodor.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.