Hodnotenie: 8.1/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10

SEZóNA: 4

EPIZODA: 3 - Chickentown

OBSAH

Spletité drama o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Geniální král spekulativních investičních fondů Bobby "Axe" Axelrod a drzý státní zástupce Chuck Rhoades hrají nebezpečnou hru, v níž jde o miliardy – a vítěz bere vše. Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy.

Fotografie

MiliardyMiliardyMiliardyMiliardyMiliardyMiliardyMiliardy

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Na sygnale (2014)

    image
    The series shows the work of paramedics of the ambulance service.
  • Betrugsfälle (2010)

    image
  • Intruders (2017)

    image
    Intruders features horror stories of terrifying animal home intrusions across America. Powerful dramatizations tell the story of the fight to reclaim homes.
  • Young Doctors (2015)

    image
    The spin-off to the original series 'In aller Freundschaft' focuses on the young doctors in a fictional clinic in Erfurt.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.