poster

Přeměny s Khloé Kardashian: Obsazení& nesmělá kamera

Revenge Body with Khloé Kardashian (2016)

Zábava | Spojené štáty

Užívateľské hodnotenie: 1/10

SEZóNA: 1

EPIZODA: 8 - Obsazení& nesmělá kamera

OBSAH

Operní pěvkyně přibrala na váze jako následek toho, že byla obsazována pouze do vedlejších rolí, ale jejím nejkrutějším kritikem byla její vlastní rodina. Khloe a její četa odborníků pomůže Angelice formovat a přijímat pozitině své výhody. 24 letá stará panna Ashley leží v romantických novelách, aby unikla své hyperkritické matce, ale s podporou Khloe a jejího týmu Ashley odloží své knihy a čelí světu i své matce se sebedůvěrou.

Fotografie

Přeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé KardashianPřeměny s Khloé Kardashian

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Yukonská veterinářka (2014)

    image
    Její teritorium má tisíce akrů a zahrnuje stovky druhů zvířat. Veterinární praxe Michelle Oakleyové na Yukonu je náročná a žádný den není stejný. Pacientem může...
  • Életmódi

    image
  • Gordon, Gino A Fred Na Cestách (2018)

    image
    Join British superstar Gordon Ramsay, Italian stallion Gino D'Acampo and French master maitre d' Fred Sirieix as they take a road trip.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.