poster

Sofiya: The Exile

Sofiya (2016)

História | Rusko

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 8.3/10

SEZóNA: 1

EPIZODA: 8 - The Exile

OBSAH

Sophia is sent into exile. The Prince begins drinking and having nightmares and doubting Sophia's exile. A plan to murder Sophia conspires. Giambattista moves forward to kill the princess, but she manages to escape back to John in Moscow. John orders the execution of all those who participated in the conspiracy, but Sophia persuades her husband not to kill. Ivan Grozny receives the crown.

Fotografie

SofiyaSofiyaSofiyaSofiyaSofiyaSofiyaSofiyaSofiyaSofiya

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • 2. světová válka - Bitvy o Evropu (2019)

    image
    Uvidíte podmanivé a přesvědčivé příběhy o bitvách vedených k osvobození západní Evropy od nacistů, od pláží v Normandii po samé srdce třetí říše.
  • Starodávné apokalypsy (2021)

    image
    Ancient Apocalypse investigates six catastrophic stories of how the world's greatest civilisations collapsed. Every continent has its ruins - places where only...
  • Podróże z historią

    image
  • Konstruktérske zázraky (2015)

    image
    Za každým zdánlivě nemožným zázrakem moderního inženýrství stojí v historii řada průkopníků, kteří přišli s novými stavebními metodami, riskovali s nevyzkoušenými...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.