poster

Terapie

TERAPIE (AKA. IN TREATMENT) EP. 35 (2011)

Dráma | Česko
Réžia: Marek Najbrt

SEZóNA: 1

EPIZODA: 35

OBSAH

Seriál TERAPIE je výjimečný svou psychologickou hloubkou, propracovaností postav i neobvyklým dějištěm. Téměř celý se odehrává v pracovně psychologa Marka Pošty (Karel Roden), kterého během jednotlivých dnů v týdnu navštěvuje několik různorodých pacientů.
Každé pondělí dochází do psychologovy pracovny vyzývavá Sandra (Tatiana Pauhofová), která se hned v úvodním díle přizná, že je do Marka zamilovaná. V úterý absolvuje terapii bývalý voják z Afghánistánu (Lukáš Hejlík), u kterého postupně vycházejí najevo jeho válečná traumata. Ve středu se psycholog setkává s mladičkou gymnastkou Lindou (Michaela Doubravová), jež předstíranou suverénností maskuje své sebevražedné sklony. Ve čtvrtek jej navštěvuje manželský pár (Aňa Geislerová a Martin Hofmann), který se hádá kvůli zvažovanému potratu a jehož neshody souvisejí se špatnou komunikací.
Každý pátek hrdina navštěvuje svou starší kolegyni, s níž konfrontuje své pochybnosti a rodinné starosti. Ditu zosobnila známá slovenská herečka Kamila Magálová. Psychologovu choť, s níž prožívá manželkou krizi, ztělesnila Klára Melíšková. Jejich dospívající dceru, s níž si otec rovněž moc nerozumí, si zahrála Berenika Kohoutová.

Epizoda 35 - Dita, pátek 19.00:
Marek se z mobilu dozví, že Lindě naskočila vyrážka po celém těle, a zakáže jí dívat se na sebe do zrcadla. Ke své kolegyni Ditě znovu přijde v doprovodu své manželky. Pár rekapituluje rozhovory se svými dětmi a pohádá se kvůli dceři. Marka se dotkne, že Klára svěřila matce záležitosti, jež před ním tajila. Dita ocení fakt, že dospívající dívka má k Alici důvěru. Poté dvojici vybídne, aby spolu zkusila komunikovat prostřednictvím techniky zvané "imago". Alice souhlasí a vypráví o vlastním mimomanželském poměru i o Markově vztahu k Sandře. Sebestředný psycholog argumenty své ženy, jež naznačí i možnost jejich rozchodu, poprvé částečně uzná. Dita dvojici nabádá k trpělivosti.

Fotografie

TerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapie

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Inga Lindströmová (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
  • Hotel snů (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.