SEZóNA: 2

EPIZODA: 10 - DANGER CLOSE

OBSAH

Válečné akční drama "Seal Team 6" zachycuje boj na život a na smrt příslušníků SEAL Team Six - nejprestižnější vojenské jednotky Spojených států - kteří se snaží dopadnout ostře sledovaného talibanského lídra hluboko v Afghánistánu, který se stal útočištěm teroristů. Seriál inspirovaný skutečnými misemi nás zavede do napínavých potyček, kterým tito muži čelí na bojišti i mimo něj ve svém odhodlání sloužit vlasti a chránit ji.
Ve druhé řadě se představuje Olivia Munnová v hlavní roli oddané důstojnice CIA, která vystoupala po kariérním žebříčku, aby mohla pracovat s naším týmem, a také nový člen jednotky. Zatímco muži si zajistí křehkou rovnováhu mezi bitevním polem a rodinným životem, ženy v našem příběhu dosáhnou nevídané síly a nezávislosti.
Seriál SIX vytvořili na Oscara nominovaný scenárista William Broyles (Trosečník, Apollo 13, Mariňák) a veterán z vietnamské války David Broyles.

Fotografie

SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Podróże z historią

    image
  • Hawaii 5.0 (2010)

    image
    Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) comes to Hawaii to avenge his father's death, but when the Governor offers his own task force, he accepts. He picks up team...
  • Záchranári L. A. (2018)

    image
    Seriál sleduje napínavé prípady policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v americkom Los Angeles. Okrem toho, že títo moderní hrdinovia každý deň...
  • Kobra 11 (1996)

    image
    Two police inspectors and their team from a Bonn-Koeln precint fight all sorts of criminals they encounter daily on major highways in Germany.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.