SEZóNA: 2

EPIZODA: 4 - SEESAW

OBSAH

Válečné akční drama "Seal Team 6" zachycuje boj na život a na smrt příslušníků SEAL Team Six - nejprestižnější vojenské jednotky Spojených států - kteří se snaží dopadnout ostře sledovaného talibanského lídra hluboko v Afghánistánu, který se stal útočištěm teroristů. Seriál inspirovaný skutečnými misemi nás zavede do napínavých potyček, kterým tito muži čelí na bojišti i mimo něj ve svém odhodlání sloužit vlasti a chránit ji.
Ve druhé řadě se představuje Olivia Munnová v hlavní roli oddané důstojnice CIA, která vystoupala po kariérním žebříčku, aby mohla pracovat s naším týmem, a také nový člen jednotky. Zatímco muži si zajistí křehkou rovnováhu mezi bitevním polem a rodinným životem, ženy v našem příběhu dosáhnou nevídané síly a nezávislosti.
Seriál SIX vytvořili na Oscara nominovaný scenárista William Broyles (Trosečník, Apollo 13, Mariňák) a veterán z vietnamské války David Broyles.

Fotografie

SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6SEAL Team 6

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Podróże z historią

    image
  • Bedári (2018)

    image
    This gripping adaptation of Victor Hugo's French historical novel features a stellar cast, including Dominic West, David Oyelowo, Lily Collins and Olivia Colman....
  • Kobra 11 (1996)

    image
    Two police inspectors and their team from a Bonn-Koeln precint fight all sorts of criminals they encounter daily on major highways in Germany.
  • NCIS: Los Angeles (2009)

    image
    Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.