poster

Tour de France Beo

Tour de France

Cyklistika, Šport | Francúzsko

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 14

EPIZODA: 21

OBSAH

Tour de France (doslova: Okružná jazda po Francúzsku) sú etapové preteky profesionálnych cyklistov konajúce sa každoročne od roku 1903 vo Francúzsku, výnimkou bola prvá svetová vojna a druhá svetová vojna. Dnes je jednou z najdôležitejších športových udalostí roka. V hodnotení cyklistických pretekov ProTour podľa Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI) sú ako jediné cyklistické preteky zaradené do najvyššej kategórie A.

Fotografie

Tour de France BeoTour de France BeoTour de France BeoTour de France Beo

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Tour of Greece

    image
    The International Tour of Hellas is a road bicycle racing stage race. It consists of five stages and is usually held between April and May.
  • Cape Epic

    image
    The Absa Cape Epic is a physically grueling and mentally demanding mountain bike multi-stage race set in South Africa's Western Cape region.
  • Giro d'Italia

    image
    Giro d'Italia je druhý nejstarší a nejtěžší cyklistický etapový závod, založený v roce 1909. Jeho délka obvykle činí 2500–4000 km v 10–22 etapách. Tradičně se...
  • Titan Desert

    image
    Garmin Titan Desert je šestidenní víceetapový závod horských kol, který se koná každoročně v Maroku od roku 2006 přes marockou poušť mezi pohořím Atlas a pouští...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.