poster

Mladí Titáni do toho!: De Pizza Robot

Teen Titans Go! (2013)

Cartoon Network | utorok 4. júna 2024 | 11:30

SEZóNA: 4

EPIZODA: 36 - De Pizza Robot

OBSAH

Teen Titans è basata sulla serie televisiva Teen Titans dei primi anni 2000 con protagonisti i Giovani Titani (Teen Titans). Il gruppo di supereroi Teen Titans è una squadra composta da cinque ragazzi che proteggono la Terra dalle forze del male; si chiamano: Robin, Stellarubia, Cyborg, Corvina, Beast Boy.

Fotografie

Mladí Titáni do toho!Mladí Titáni do toho!Mladí Titáni do toho!Mladí Titáni do toho!Mladí Titáni do toho!Mladí Titáni do toho!

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Ben 10 (2016)

    image
    Ben 10 is the fifth iteration of the Ben 10 franchise. It serves as a reboot of the television series loosely based upon the original series.
  • Jelení Skvadra (2016)

    image
    In the iQIYI original series Deer Squad, four deer named Kai, Lola, Rammy, and Bobbi help the humans and animals of Central Forest by using their Planet Powers.
  • Svitanie Krúdovcov (2015)

    image
    Eep, Grug, Dung, Ugga, Sandy a Nyany jsou zpět. Sleduj je, jak potkávají nové přátele, překonávají nové stvůry a poprvé se setkávají s věcmi, které svět dosud...
  • Jurský svět: Křídový kemp (2020)

    image
    Šestice dospívajících táborníků je první, kdo má zažít nejneuvěřitelnější dobrodružné kempování na světě: Druhohorní tábor! Ale když INDOMINUS REX, geneticky...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.