poster

Hledáme bydlení Zn. v zahraničí: Ciao, Bobbie

House Hunters International (2006)

Reality šou | Spojené štáty

SEZóNA: 82

EPIZODA: 12 - Ciao, Bobbie

OBSAH

Anglická kostýmní výtvarnice Bobbie se rozhodla odstěhovat z Hollywoodu, kde žila 40 let, a přestěhovat se do Ostuni v Itálii, aby byla blíž rodině. Na místě se však bude muset rozhodnout, zda chce hodně místa, nebo bydlet v centru společenské scény.

Fotografie

Hledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničíHledáme bydlení Zn. v zahraničí

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.