poster

Záchrana pro budoucnost

SAVING MY TOMORROW, PART 3 (2015)

Dokumentárny, Rodinný | Spojené štáty
Réžia: Amy Schatz

SEZóNA: 1

EPIZODA: 3

OBSAH

HBO uvádí ve spolupráci s Americkým přírodovědným muzeem rodinný speciál o životním prostředí. Od ratolestí, které zdědí naši planetu, pochází sbírka písní, aktivit a láskyplných tipů na ochranu Země. Děti prozrazují své názory na nejrůznější témata od ohrožených zvířat až po změny klimatu, od fotosyntézy po opylování květin. Pořad, který je lyrickou směsicí vědy, animace a příběhů rostlin a zvířat ohrožených v důsledku klimatických změn, oslavuje zázraky přírody a děti v něm vyzývají své vrstevníky, aby přispěli k záchraně planety.

Fotografie

Záchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnostZáchrana pro budoucnost

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Mindworks

    image
    Understanding how our perceptions work by playing games with our brains. In each episode we experience visual and auditory illusions, sensory puzzles and mind...
  • Neobjasněné případy NASA (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
  • Rodina doktora Kleista (2004)

    image
    Examining different species of animals as they grow to adulthood and learn life lessons that are sometimes difficult.
  • Najväčšie hoaxy v dejinách (2016)

    image
    Dokumentární pořad vypráví příběhy o největších podvodech světa z pohledu lidí, kteří je připravili, a těch, kdo je odhalili.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.