poster

Vláda

Borgen (2010)

Dráma | Dánsko

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 2

EPIZODA: 6

OBSAH

Dánská seriálová produkce dnes platí za pojem na světovém trhu, ale bývá převážně asociována s ponurými kriminálkami. Její mezinárodně nejúspěšnější a nejoslavovanější příspěvek, který je všeobecně považovaný za jeden z nejzásadnějších titulů celosvětové televizní tvorby, nicméně náleží do zcela vlastní žánrové kategorie. Jak napovídá název, Vláda je seriál o politice, potažmo o její provázanosti se světem médií. Hlavní hrdinka Birgitte Nyborgová, předsedkyně hlavní středové strany, se v prvním díle stává překvapivým vítězem voleb a následující epizody sledují její působení na postu premiérky. Při tom vyprávění sleduje nejen rovinu profesní s osobním životem a ukazuje nejen, jak se idealistická politička učí manévrovat v prostoru vládních jednání a mocenských bojů během událostí lokálního rázu, ale i mezinárodního dosahu. Současně se zaměřuje také na její rodinný život, který je vystaven těžkým zkouškám. Dalšími klíčovými postavami, které seriál sleduje v práci i soukromí, jsou premiérčin spin doctor Kasper Juul a ambiciózní televizní moderátorka Katrine Fonsmarková.

Fotografie

VládaVládaVláda

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Betrugsfälle (2010)

    image
  • Transplant (2020)

    image
    Do rušnej kaviarne v Toronte narazí kamión a len rýchly a profesionálny zásah sýrskeho utečenca Bashira Hameda zachráni životy mnohým ťažko zraneným ľuďom. Ako to...
  • Návrat do života (2020)

    image
    Andreovi Fantimu, brilantnímu vedoucímu interního oddělení, se po nehodě obrátí život vzhůru nohama. Přežije, ale nepamatuje si na posledních dvanáct let svého...
  • Young Doctors (2015)

    image
    The spin-off to the original series 'In aller Freundschaft' focuses on the young doctors in a fictional clinic in Erfurt.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.