SEZóNA: 2

EPIZODA: 4

OBSAH

Dobrodruh Ben Fogle se vrací, aby se setkal se starými známými, s lidmi, kteří už dříve ukázali záda civilizační honičce a usadili se v dalekých a zapadlých částech planety Země.
Ben je nyní zvědav, jak se pro jeho někdejší hostitele změnil svět od jeho první návštěvy. Zpovídá válečného zpravodaje, který se rozhodl pro povolání průvodce turistů v kanadské divočině, jakož i městského odvážlivce, který dnes žije jako Tarzan a víme jen tolik, že jeho domovem je Giorgia. Jakým výzvám museli čelit a co říkají dnes? Ještě pořád považují život, který si vybrali, za krásný splněný sen?

Fotografie

Kde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidé

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.