Užívateľské hodnotenie: 10/10

SEZóNA: 1

EPIZODA: 3 - WHISPERED SECRETS

OBSAH

Richie Finestra (Bobby Cannavale), zakladatel a šéf American Century Records, se snaží zachránit svou nahrávací společnost i vlastní duši, aniž by musel jít přes mrtvoly. Jeho vášeň pro hudbu i nadání objevovat nové talenty slábne a hudební vydavatelství American Century stojí před prodejem. Richieho ale potká nečekaná životní událost, která v něm znovu zažehne lásku k hudbě, ale vážně ohrozí jeho soukromý život. Nový seriál od Martina Scorseseho, Micka Jaggera a Terence Wintera je zasazený do New Yorku sedmdesátých let minulého století a představuje velkolepou jízdu napříč hudební branží, jež byla v době nástupu punku, diska a hip-hopu prosáklá drogami a sexem.

EPIZODA 3:
Zatímco Richie seškrtává portfolio klientů, aby uvolnil peníze na získání a propagaci nových interpretů, Clark Morelle z uměleckého oddělení se pokouší lichotkami přesvědčit Alice Coopera, aby se vydal na sólovou dráhu a podepsal smlouvu s American Century. Devon, která chce vtisknout svému životu na předměstí nějaký smysl, se obrátí na Andyho Warhola ve snaze získat finanční prostředky na renovaci greenwichské stodoly, kde by se mohl usídlit ruský baletní spolek.

Fotografie

VinylVinylVinylVinylVinylVinylVinylVinylVinylVinylVinylVinylVinylVinylVinyl

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Eufória (2019)

    image
    Euforie, dramatický seriál o dospívání, vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří se snaží vyznat v lásce a přátelství ve světě drog, sexu, traumat a sociálních...
  • Inga Lindströmová (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
  • Rosamunde Pilcherová (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.