poster

Knick: Doktori bez hraníc: THE BUSY FLEA

The Knick (2014)

Dráma, História | Spojené štáty

SEZóNA: 1

EPIZODA: 3 - THE BUSY FLEA

OBSAH

Knick: Doktoři bez hranic je nový dramatický seriál z produkce Cinemaxu od oscarového režiséra Stevena Soderbergha. Odehrává se v centrálním New Yorku roku 1900 a soustředí se na legendární nemocnici Knickerbocker Hospital, kde na začátku dvacátého století pokrokoví lékaři, zdravotní sestry a všechen ostatní personál posouvali hranice medicíny v době, kdy úmrtnost lámala rekordy a antibiotika neexistovala.
Clive Owen ztvárňuje hlavní roli doktora Johna Thackeryho, skvělého chirurga, jenž je průkopníkem nových metod v oboru, navzdory své vážné závislosti na kokainu. Thackery vede tým lékařů, který zahrnuje jeho chráněnce Dr. Everetta Gallingera, mladého Dr. Bertieho Chickeringa a Algernona Edwardse, nadějného chirurga, který byl Thackerymu nedávno vnucen. Dalšími zajímavými postavami v nemocnici jsou: Cornelia Robertsonová, dcera patrona nemocnice; mrzoutský řidič sanitky Tom Cleary; Lucy Elkinsová, sestra, jež nedávno přišla z venkova; podrazácký šéf Herman Barrow a Sestra Harriet - jeptiška, které nečiní potíže říci svůj názor.

EPIZODA 3:
Thackery zvažuje provést operační zákrok na bývalé milence a nařídí Gallingerovi s Chickeringem, aby experimentovali na prasatech. Barrow zajde příliš daleko ve snaze splatit dluhy a podaří se mu nahradit chybějící zub. Edwards se v místním baru zbaví frustrace ze špatného dne. Robertsonové se uleví, když jsou její žádosti ohledně léčby pacienta s břišním tyfem konečně vyslyšeny.

Fotografie

Knick: Doktori bez hranícKnick: Doktori bez hranícKnick: Doktori bez hranícKnick: Doktori bez hranícKnick: Doktori bez hranícKnick: Doktori bez hranícKnick: Doktori bez hranícKnick: Doktori bez hranícKnick: Doktori bez hranícKnick: Doktori bez hranícKnick: Doktori bez hranícKnick: Doktori bez hranícKnick: Doktori bez hraníc

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Rosamunde Pilcherová (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Inga Lindströmová (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
  • Ordinácia s výhľadom na more (2017)

    image
    "Nora Kaminski - without a doctorate." This is how Tanja Wedhorn introduces herself to the residents of Rügen as a doctor in "Practice with a sea view". The...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.