poster

Velká láska: EVICTION

BIG LOVE (2006)

Dráma, Komédia | Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 1

EPIZODA: 7 - EVICTION

OBSAH

Myslíte si, že mít tři ženy je sen, který se proměnil ve skutečnost? V tom případě se seznamte s jedním soudobým polygamistou z Utahu a jeho rodinou. Originální seriál HBO vypráví o instituci manželství na příkladu typicky atypické rodiny.
Myslíte si, že mít tři ženy je sen, který se proměnil ve skutečnost? V tom případě se seznamte s Billem Henricksonem (Bill Paxton), což je soudobý polygamista z Utahu, který žije na předměstí Salt Lake City se třemi manželkami a sedmi dětmi, a až po uši se topí v dluzích. Tento majitel řetězce obchodů s domácími potřebami bojuje o to, aby zvládl finanční i citové potřeby Barb, Nicki a Margene (Jeanne Tripplehornová, Chloë Sevignyová a Ginnifer Goodwinová), které žijí v sousedících domech a vyžadují manželovu pozornost každou noc. Fakt, že Bill má tři ženy, však je žárlivě střeženým tajemstvím - polygamie je v Utahu zakázaná, přestože ji členové mormonské církve praktikují. A to se Bill navíc zmítá ještě mezi svými rodiči (Bruce Dern a Grace Zabriskieová) a tchánem Romanem (Harry Dean Stanton), který je mocným šéfem místní polygamní komunity. Originální a vtipný seriál z produkce HBO vypráví o instituci manželství na příkladu typicky atypické rodiny.

Fotografie

Velká láskaVelká láskaVelká láskaVelká láskaVelká láskaVelká láskaVelká láskaVelká láskaVelká láskaVelká láskaVelká láskaVelká láskaVelká láskaVelká láskaVelká láska

Recenzie


Žiadne recenzie

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.