poster

Impérium - Mafia v Atlantic City: New York Sour

Boardwalk Empire (2013)

Dráma, Krimi | Spojené štáty

Hodnotenie: 8.2/10

SEZóNA: 4

EPIZODA: 1 - New York Sour

OBSAH

Nucky přežil bitvu s Gypem Rosettim, nabídl příměří Joeovi Masseriovi a snaží se najít způsob, jak se vypořádat s Arnoldem Rothsteinem. Chalky se na nábřeží chystá otevřít Onyx Club, ale impulzivní Dunna Purnsleyová se střetne se sázkovým agentem. Nováček Warren Knox, mající na starost dozor nad dodržováním prohibičního zákona, přijíždí do Atlantic City a do nového prostředí ho zasvěcuje agent Sawicki. Gillian vyhledá úkryt u Tommyho a zároveň pátrá po "dobrém" člověku, který by udržel Artemis Club nad vodou. Student Willie - Eliův syn - se obrací na Nuckyho s prosbou o radu ohledně své kariéry. Al Capone zapojí své bratry Franka a Ralpha, aby mu pomohli rozšířit obchody v Cicero na předměstí Chicaga. Richard Harrow se navrací k násilnému způsobu chování.

Fotografie

Impérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic CityImpérium - Mafia v Atlantic City

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Letecké katastrofy (2003)

    image
    Nasedněte s námi do kokpitu a zažijte situace, na které jen tak nezapomenete. Pomocí záznamů televizních kamer, rozhovorů a dramatických rekonstrukci vám...
  • Rozsudek (2018)

    image
    Real-life homicides and how they are solved, presented by prosecutor Anna-Sigga Nicolazzi.
  • Komisár Rex (2008)

    image
    A spin off from the Austrian series Kommissar (Inspector) Rex. Rex the Police Dog moves from Vienna to Rome to continue his career.
  • V mene zákona (1994)

    image
    In the name of the law is a German television series that was broadcast from 1994 to 2007 by RTL.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.