poster

Život v sevření mrazu

Life Below Zero (2022)


Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 10

EPIZODA: 1

OBSAH

Obyvatelé Aljašky dále upevňují svůj odkaz v nemilosrdné mrazivé říši za Severním polárním kruhem. Ricko DeWilde na vlastní oči vidí dospívání svých nejstarších dětí. Rodina Hailstonových doufá, že jejich životní styl převezmou i jejich potomci, z nichž se mezitím stali učitelé nové generace Inupiatů. Sue Aikens vzdoruje vzrůstající hrozbě vyvolané nezvyklým chováním šelem. Jessie Holmes pokračuje ve stavbě svého domova snů, zatímco Andy Bassich a Denise Becker si budou muset zvyknout na neustále se měnící životní podmínky na březích řeky Yukon.

Fotografie

Život v sevření mrazuŽivot v sevření mrazuŽivot v sevření mrazuŽivot v sevření mrazuŽivot v sevření mrazuŽivot v sevření mrazuŽivot v sevření mrazuŽivot v sevření mrazuŽivot v sevření mrazuŽivot v sevření mrazuŽivot v sevření mrazuŽivot v sevření mrazuŽivot v sevření mrazuŽivot v sevření mrazuŽivot v sevření mrazu

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Psia hliadka (2011)

    image
    Vzrušujúci seriál sleduje dôležitú a nenahraditeľnú prácu služobných psov a ich psovodov, ktorí pracujú v prvej línii pri ochrane ulíc, komunít, väzníc, letísk,...
  • Tajomstvá veľrýb (2021)

    image
    Tajomstvo veľrýb ukáže divákom ich kultúru z bezprostrednej blízkosti a odhalí krásny a záhadný svet týchto tvorov.
  • Snowchef Japan (2020)

    image
    Food and Snow Obsessed at High Altitude: the snowchefs Justin Doyle and John Verano experience the lifestyle of foodies in Japan's snow resorts and mountain towns.
  • Neobjasněné případy NASA (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.