poster

Kde jsou divocí lidé

Where the Wild Men Are with Ben Fogle (2022)

Dokumentárny, Reality šou | Spojené kráľovstvo
Réžia: McDonnell Sean

SEZóNA: 9

EPIZODA: 6

OBSAH

Dobrodruh Ben Fogl jezdí křížem krážem po zeměkouli a setkává se s lidmi, kteří ukázali záda lákadlům západní společnosti a vybudovali si domov v některém z nejzapadlejších a nejizolovanějších koutů světa.
Ben tentokrát plánuje návštěvu Alexe, mimořádně nadaného obchodníka, který opustil Spojené království a dal přednost životu v odlehlé části Portugalska. Později bude mít tu čest s Georgem a Bettinou, evropským párem, který nalezl ideální klid v irské divočině. Setká se také se Sandy, která se zřekla už vybudované kariéry v oblasti cestovního ruchu a raději se věnuje ochraně zvířat na malém řeckém ostrově. Vyhledá i Helen a Jasona, kteří zkoušejí čelit nelehkým životním zkouškám na Shetlandech, to znamená v nejsevernější části Spojeného království. Ve Spojených státech pak cestuje pouštěmi Arizony; tady je jeho společníkem Dee, ztělesněný nomád moderní doby, žijící ve své dodávce.

Fotografie

Kde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidé

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.