poster

Kde jsou divocí lidé

Where The Wild Men Are With Ben Fogle (2019)

Dokumentárny, Reality šou | Spojené kráľovstvo

SEZóNA: 10

EPIZODA: 1

OBSAH

Ben Fogle se vydává "dolů pod zem", aby navštívil Bette, starší dámu žijící osaměle ve zchátralém domě v divočině severního Queenslandu. Ben se rychle seznámí s Bettinou nesmlouvavou povahou. Její odmítavý postoj k vaření mu nedává jinou možnost, než se o večeři pokusit sám. V průběhu týdne si Bette svého hosta oblíbí a vysvětlí mu, co ji před třiceti lety přivedlo do drsné australské divočiny. Čím déle spolu tato nepravděpodobná dvojice tráví čas, tím silnější je jejich pouto. To nakonec vyústí v upřímné slzy, spoustu smíchu a několik velmi pochybných tanců.

Fotografie

Kde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidéKde jsou divocí lidé

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.