poster

Sopranovci: SOPRANO HOME MOVIES

THE SOPRANOS VI. EP. 13 - SOPRANO HOME MOVIES (2007)

Dráma, Krimi | Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 6

EPIZODA: 13 - SOPRANO HOME MOVIES

OBSAH

Seznamte se s Tonym Sopranem, průměrným byznysmenem v nejlepších letech. S jeho poslušnou ženou a se synem, který už zdaleka tak poslušný není. A také s psychiatričkou, které svěřuje všechna svá tajemství kromě jediného - že je šéfem mafie.
Americký dramatický televizní seriál The Sopranos, který získal celou řadu prestižních cen, vzešel z tvůrčí dílny Davida Chase a byl natočen v původní produkci HBO. Vypráví o mafiánském bossovi z New Jersey Tonym Sopranovi, který musí čelit celé řadě těžkostí ve snaze vyvážit svůj často konfliktní soukromý život s prací pro zločineckou organizaci, jíž stojí v čele. Hvězdami seriálu jsou James Gandolfini (Tony Soprano), Lorraine Braccová (terapeutka dr. Jennifer Melfiová), Edie Falcová (Sopranova manželka Carmela), Michael Imperioli (Tonyho synovec Christopher), Dominic Chianese (strýc Junior) a další. Seriál se na HBO v USA vysílal od ledna 1999 do června 2007, měl šest sérií a 86 epizod. Byl také uveden v dalších zemích. Vanity Fair jej nazval „největším dílem popkultury naší doby“. Seriál díky brilantnímu uměleckému zpracování nastavil vysoko laťku svým následovníkům a prorazil cestu mnoha dalším úspěšným televizním seriálům. Získal celou řadu cen, včetně 21 ocenění Emmy a pěti Zlatých glóbů, a stal se předmětem mnoha analýz i parodií.

Fotografie

SopranovciSopranovciSopranovciSopranovciSopranovciSopranovciSopranovciSopranovciSopranovciSopranovciSopranovciSopranovciSopranovciSopranovciSopranovci

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Skutočný detektív (2014)

    image
    Nový dramatický seriál HBO se ve své první řadě soustředí na Martyho Harta (Woody Harrelson) a "Rusta" Cohlea (Matthew McConaughey) - dva detektivy a bývalé...
  • V mene zákona (1994)

    image
    In the name of the law is a German television series that was broadcast from 1994 to 2007 by RTL.
  • Auf Streife (2013)

    image
  • Ekstradycja 2 (1997)

    image
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.