poster

Lovci pokladů: Druhá světová válka

WW2 Treasure Hunters (2017)

Dokumentárny, Vojna | Spojené kráľovstvo

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 1

EPIZODA: 9

OBSAH

Historie a skutečný příběh druhé světové války leží pohřbené na stovkách míst po celé Anglii. V tomto exkluzivním příspěvku od HISTORY® britský amatérský nadšenec do druhé světové války spojí síly se Suggsem, zpěvákem skupiny Madness, a společně budou odkrývat historické nálezy po celé Anglii. S pomocí špičkové technologii a původních map si dvojice vytipuje nejlepší místa ke kopání, včetně bývalých vojenských základen, přistávacích ploch, zajateckých táborů a kasáren. Jak odkrývají různé artefakty, stávají se z nich detektivové, kteří odhalují příběhy a osoby v pozadí svých nálezů. Mluví s přeživšími, experty a historiky, aby pochopili, co se na každém z vybraných míst stalo. Pomocí nových nálezů, fotografií, archivního materiál, počítačové grafiky a výpovědí očitých svědků vám tento pořad nabídne nový pohled na druhou světovou válku a lidi, které ovlivnila.

Produkcia: Edward McGown

Fotografie

Lovci pokladů: Druhá světová válkaLovci pokladů: Druhá světová válkaLovci pokladů: Druhá světová válkaLovci pokladů: Druhá světová válkaLovci pokladů: Druhá světová válkaLovci pokladů: Druhá světová válkaLovci pokladů: Druhá světová válkaLovci pokladů: Druhá světová válka

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Rajské zahrady naší Země (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • Shark Week (1987)

    image
    Documentary following sharks and shark attacks.
  • Strašidelné výrobky z perníku (2016)

    image
    Renowned baker and star of the Great British Bake-Off travels to cities around the globe in search of amazing bakes.
  • Zabudnuté poklady v šopách (2015)

    image
    Motorcycle fanatic Henry Cole and his friend Sam Lovegrove travel across the UK in search of automotive bargains they can restore in their workshop and sell on...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.