poster

Poklady Evropy

Treasures of Europe (2017)

Dokumentárny | Francúzsko

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Užívateľské hodnotenie: 7.5/10
(2 hlasy)

SEZóNA: 1

EPIZODA: 3

OBSAH

Vydejte se spolu s tvůrci za poznáním evropských pokladů. Poznejte Itálii, Portugalsko, Chorvatsko, Island či Českou republiku... Vydejte se na cestu Evropou, která vede na nejkrásnější, nejzajímavější, nejneobvyklejší a nejautentičtější místa. Každá epizoda cestopisného seriálu Poklady Evropy představuje novou destinaci a odhaluje její přísně střežená tajemství, přírodní krásy, historické skvosty a kuriózní zajímavosti. Navštivte tajně ukrytý chrám, zakázané jezero, impozantní jeskyni, dechberoucí katedrálu, starodávné trosky, hotel v iglú, město duchů a seznamte se s místními chovateli koní nebo lidovými folkovými zpěváky. Poklady Evropy přináší poutavé a fascinující příběhy o kulturním dědictví a obyvatelích jednotlivých zemí.

Fotografie

Poklady EvropyPoklady EvropyPoklady EvropyPoklady EvropyPoklady EvropyPoklady EvropyPoklady EvropyPoklady EvropyPoklady EvropyPoklady EvropyPoklady Evropy

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Jo Frostová o vraždících dětech Británie (2017)

    image
    Odbornice na rodičovství Jo Frostová zkoumá psychologii dětských vrahů, počínaje Danielem Bartlamem. Ten ve čtrnácti letech zabil svou matku kladivem.
  • Zvířata v pohybu (2018)

    image
    Jednou z největších podívaných na světě je migrace zvířat. Po zemi, vzduchem, v moři, zvířata musí migrovat, aby přežila.
  • Ice Vikings (2021)

    image
    A look at the wild and dangerous world of commercial ice fishing on Lake Winnipeg. Here, modern day vikings set out on thin ice to stake their claim to the...
  • Smrtící africká říše (2018)

    image
    Seriál Smrtící africká říše proniká hluboko do životů nejvýznamnějších druhů tohoto kontinentu a jejich nekončících bojů o přežití.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.