poster

Jak přežít na Aljašce

Ultimate Survival Alaska (2013)

Dokumentárny, Cestovateľský | Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 1

EPIZODA: 2

OBSAH

Jedna z nejtěžších soutěží je zpět. Jak přežít na Aljašce se ve třetí řadě vrací s dvanácti protřelými dobrodruhy, kteří budou čelit nástrahám matky přírody, otestují vlastní vůli a budou závodit mezi sebou. Čtyři týmu budou zdolávat zapovězené hory, smrtící přílivové vlny, masivní ledovce, divoké peřeje a na cestě je čekají obávaní predátoři. Na každou etapu závodu budou mít dobrodruzi pouze 60 hodin, aby se dostali do cíle. Na cestě si navíc musejí poradit jen s tím, co mají sbalené v batohu. Žádné GPS. Žádný telefon. Žádné slitování. Kdo uspěje, nezíská žádnou cenu, ale bude hrdý na to, že zdolal vyčerpávající výzvu, do kterých ho uvrhla matka příroda. Je to seriál o soutěži, ve které je jedinou výhrou přežití.

Fotografie

Jak přežít na AljašceJak přežít na AljašceJak přežít na AljašceJak přežít na AljašceJak přežít na AljašceJak přežít na AljašceJak přežít na AljašceJak přežít na AljašceJak přežít na AljašceJak přežít na AljašceJak přežít na AljašceJak přežít na AljašceJak přežít na AljašceJak přežít na AljašceJak přežít na Aljašce

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.