SEZóNA: 4

EPIZODA: 5

OBSAH

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici Central Tilba na nejjižnějším pobřeží státu Nový jižní Wales vybudovat vlastní hospodářství.

Fotografie

Na chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě AustrálieNa chalupě Austrálie

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • My Cat From Hell (2011)

    image
    Jackson deals with cats that are not very well behaved. He helps couples and all sorts of people with their behavioral issues.
  • Yukonská veterinářka (2014)

    image
    Její teritorium má tisíce akrů a zahrnuje stovky druhů zvířat. Veterinární praxe Michelle Oakleyové na Yukonu je náročná a žádný den není stejný. Pacientem může...
  • Életmódi

    image
  • Gordon, Gino A Fred Na Cestách (2018)

    image
    Join British superstar Gordon Ramsay, Italian stallion Gino D'Acampo and French master maitre d' Fred Sirieix as they take a road trip.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.