poster

Shimmer a Shine

Shimmer and Shine (2017)

Pre deti | Spojené štáty, Kanada

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 3

EPIZODA: 17

OBSAH

Přidejte se k sesterské dvojici džinů jménem Shimmer a Shine, která plní přání jejich kamarádky Ley. Když kouzla nejdou zrovna podle plánu, je třeba uklidit nepořádek. Trojice však společným přičiněním dokáže napravit jakýkoli problém.
Animovaný seriál Shimmer a Shine z produkce dětské televizní stanice Nickelodeon zavede děti do rozmarného světa džinů plného kouzel, hudby a nevydařených dobrodružství. Seriál sleduje sesterské duo začínajících džinů, dvojčata Shimmer a Shine, které plní přání jejich nejlepší lidské kamarádky Ley, což často vede k překvapivým lapáliím. Tahle trojice ale vždycky najde způsob, jak z každé šlamastyky vyváznout bez poskvrnky. Seriál Shimmer a Shine představuje sociálně-emocionální učební plán, který klade důraz na týmovou práci, houževnatost a překonávání překážek.

Fotografie

Shimmer a ShineShimmer a ShineShimmer a ShineShimmer a ShineShimmer a ShineShimmer a ShineShimmer a ShineShimmer a ShineShimmer a ShineShimmer a ShineShimmer a ShineShimmer a ShineShimmer a Shine

Recenzie


Žiadne recenzie

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.