poster

Severné vody

The North Water (2021)

Triler, Dráma, Dobrodružný, Mysteriózny | Spojené kráľovstvo, Kanada

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 1

EPIZODA: 3

OBSAH

Seriál vypráví příběh bývalého vojenského chirurga Patricka Sumnera, který se jako lodní lékař přihlásí na velrybářskou výpravu do Arktidy. Na palubě potká harpunáře Henryho Draxe, brutálního vraha, který připomíná spíš zvíře než člověka.
Seriál Severní vody se odehrává ve Velké Británii a v arktické pustině koncem 50. let 19. století. Vypráví příběh bývalého vojenského chirurga Patricka Sumnera (Jack O'Connell), který se přihlásí jako lodní lékař na velrybářskou výpravu do Arktidy. Na palubě potkává harpunáře Henryho Draxe (Colin Farrell), brutálního zabijáka, jehož nemorální a zrůdné chování má původ v krutém světě, kde vyrůstal. Summer se pokouší uniknout vlastní ponuré minulosti. Na strastiplné cestě s psychopatickým vrahem se ocitá v drsném mužském světě. Snaží se najít vykoupení a bojuje o přežití v arktické pustině.

Fotografie

Severné vodySeverné vodySeverné vodySeverné vodySeverné vodySeverné vodySeverné vodySeverné vodySeverné vodySeverné vodySeverné vodySeverné vodySeverné vodySeverné vodySeverné vody

Recenzie


Žiadne recenzie

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.