poster

Mozaika: Moving Forward, Not Back

Mosaic (2018)

Dráma, Triler, Krimi, Dokumentárny, Mysteriózny | Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 1

EPIZODA: 2 - Moving Forward, Not Back

OBSAH

Steven Soderbergh a HBO přináší nový vypravěčský zážitek. K seriálu Mozaika bude nejprve spuštěna aplikace, která umožní zvolit si vlastní dějovou linii a vyústění příběhu. V lednu 2018 bude šestidílná minisérie uvedena na HBO.
Steven Soderbergh spolu s HBO přináší nevšední zážitek z audiovizuálního vyprávění, do kterého lze interaktivně zasahovat. K seriálu bude nejprve spuštěna aplikace, která umožní sledovat rozvětvený příběh vražedného tajemství z různých perspektiv. Po prozkoumání několika dějových linek v aplikaci budou moci diváci v lednu roku 2018, kdy bude šestidílná minisérie Mozaika uvedena na HBO, porovnat vybranou verzi příběhu se Soderberghovou vizí. V hlavních rolích excelují Sharon Stoneová, Garrett Hedlund, Frederick Weller, Beau Bridges, Paul Reubens, Jennifer Ferrinová, Devin Ratray, Michael Cerveris, James Ransone, Jeremy Bobb a Maya Kazanová.

Fotografie

MozaikaMozaikaMozaika

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Különös házasság

    image
  • Ordinácia s výhľadom na more (2017)

    image
    "Nora Kaminski - without a doctorate." This is how Tanja Wedhorn introduces herself to the residents of Rügen as a doctor in "Practice with a sea view". The...
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.