poster

Nevysvětlitelná tajemství s Williamem Shatnerem: The Mystery of Genius

The UnXplained (2022)

Dokumentárny | Spojené štáty
History Channel | sobota 1. júna 2024 | 22:30

SEZóNA: 3

EPIZODA: 9 - The Mystery of Genius

OBSAH

Za genialitu je všeobecně považována schopnost neuvěřitelným způsobem změnit svět: vynalézt novou technologii, rozluštit tajemství vesmíru nebo vytvořit transcendentální umění. Odkud se však genialita bere?

Fotografie

Nevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem Shatnerem

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Rajské zahrady naší Země (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • No nazdar! Irwinovi zasahují (2018)

    image
    The Irwin family share their wildlife adventures from around the world.
  • Nejtragičtější katastrofy (2020)

    image
    Deadly Disasters explores some of the most terrifying and destructive natural disasters to ever strike the planet, uncovering fascinating new details and packed...
  • City Chic

    image
    The home of the latest fashion in plus size clothing from City Chic!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.