poster

Kancel

The Office (2001)

Komédia | Spojené kráľovstvo

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 2

EPIZODA: 5

OBSAH

Seriál Kancl zachycuje pracovní den šéfa Davida Brenta a jeho zaměstnanců. Brent je ten nejhorší šéf na světě. Je netaktní, bez špetky talentu, egoistický, zbabělý a vychytralý – přesto je však přesvědčen o tom, že ho všichni milují.
Seriál Kancl, natočený polodokumentárním způsobem, zachycuje pracovní den šéfa Davida Brenta (Ricky Gervais) a jeho zaměstnanců. Brent je ten nejhorší šéf na světě. Je netaktní, bez špetky talentu, egoistický, plný předsudků, zbabělý a vychytralý – přesto je však nějakým způsobem přesvědčen o tom, že ho všichni milují. Mezi jeho trpělivé zaměstnance patří snaživec Gareth, smolař v lásce Tim a recepční Dawn, objekt Timova zájmu. Tato třeskutě vtipná komedie z dílny Rickyho Gervaise a Steva Merchanta získala Zlatý glóbus za nejlepší komediální seriál.

Fotografie

KancelKancelKancelKancelKancelKancelKancelKancelKancelKancelKancelKancelKancelKancelKancel

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Idiot na cestách (2010)

    image
    Netradiční a poutavý cestopis, kde je obyčejný nekňuba konfrontován s cizinou v jakékoliv extrémní podobě.
  • Doktor Balaton (2020)

    image
    A doctor, participating in an aid program gets involved in a government scam. He gets suspended and until the situation settles he takes refuge in a small village...
  • Scrubs: Doktůrci (2001)

    image
    In the unreal world of Sacred Heart Hospital, intern John "J.D" Dorian learns the ways of medicine, friendship and life.
  • Ženy z rodu Gilmorovcov (2000)

    image
    Thirty-two year old single mom, Lorelai, lives with her teenage daughter Rory in the small town of Stars Hollow, Connecticut, with crazy neighbors and many ups...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.