poster

Hasic Sam

Fireman Sam (1987)

Pre deti | Spojené kráľovstvo

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 13

EPIZODA: 3

OBSAH

Požárník Sam zažívá další dobrodružství, do kterých se s ním zaplétají i jeho stálí kolegové Penny, Elvis a Steele. Ale tým dostává i dvě nové posily, Arnolda a Ellie. Na dveře požární stanice zaklepe modernizace, je třeba začít používat nejmodernější protipožární zařízení, a navíc dorazí i zbrusu nové vozidlo sloužící záchraně zvířat, a tak mají požárníci plné ruce práce, aby se naučili se vším zacházet. Ani zlotřilý Norman Price však nezahálí, pořád vymýšlí nové lumpárny, v důsledku čehož Sam a jeho přátelé nemají ani chvilku čas se nudit! Ani vy se nebudete nudit při sledování jejich příhod!

Fotografie

Hasic SamHasic SamHasic SamHasic SamHasic SamHasic SamHasic Sam

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Thomas a jeho priatelia (1984)

    image
    This popular series follows the adventures of Thomas the Tank Engine and all of his engine friends on the Island of Sodor.
  • Stavitel' Bob (1997)

    image
    Bořek je šikovný, chytrý, obětavý a hlavně má dobré srdce. Jeho stavební stroje i dispečerka Týna to dobře vědí, a proto mu vždy při práci pomáhají za všech sil....
  • Postár Pat: Speciálna zásielková sluzba (1981)

    image
    Spin-off series. Postman Pat has been promoted to Head of the SDS and is now called upon to deliver anything. Each episode follows Postman Pat on a Special...
  • Bing (2014)

    image
    Celebrating the noisy, joyful, messy reality of pre-school life.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.