poster

Zapomenuté poutní cesty: Zum Klosterberg Mont-Saint-Michel

Unterwegs auf Europas Pilgerwegen (2021)

Dokumentárny | Nemecko
Réžia: Mareike Müller

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 1

EPIZODA: 2 - Zum Klosterberg Mont-Saint-Michel

OBSAH

Poutní cesta je místem setkávání a poznávání. Dnes řada lidí cítí potřebu opustit každodenní život, vydat se na pouť a znovu objevovat krajinu a sebe sama prostřednictvím stop z minulosti... Vydejte se po stopách tří starobylých poutních tras napříč čtyřmi evropskými zeměmi. Vydejte se po stopách dobyvatelů, po trasách, kterými se vydali Napoleon a Římané, přes velkolepé švýcarské Alpy, italský venkov až do Vatikánu na Via Francigena. Putujte romantickými zahradami a krajinou jižní Anglie po cestě poutníků a prozkoumejte božskou stezku Mont-Saint-Michel v Normandii v třídílné dokumentární mini sérii Zapomenuté poutní cesty.

Fotografie

Zapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cestyZapomenuté poutní cesty

Recenzie


Žiadne recenzie
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.