poster

Nevysvětlitelná tajemství s Williamem Shatnerem: Mysteries of the Bible

The UnXplained (2021)

Dokumentárny | Spojené štáty

SEZóNA: 1

EPIZODA: 23 - Mysteries of the Bible

OBSAH

Mnozí věří, že jde o slovo Boží, zatímco jiní tvrdí, že obsahuje nesrovnalosti, které mohl sepsat pouze člověk. Bible - jedno, jestli skutečně božská, nebo Bohem inspirovaná - je přesto bezpochyby nejdůležitějším historickým textem.

Fotografie

Nevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem ShatneremNevysvětlitelná tajemství s Williamem Shatnerem

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.