poster

Taffy

Taffy (2019)

Dobrodružný, Animovaný, Komédia | Spojené štáty, Spojené kráľovstvo

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 1

EPIZODA: 178

OBSAH

Rošťácký mýval předstírá, že je kocour, aby si ho milá a bohatá stará dáma osvojila. Ji možná oklamal, ale její pes je odhodlaný ho odhalit.
Vítejte v sídle zámožné paní Bohaté a jejího psa s červenou mašlí Bentleyho. Normálně by ani pohledem nezavadili o smolařského mývala, který celý den závistivě sledujte zásilky potravin do domu. Nakonec to malý špindíra nevydrží a dostane nápad - převleče se za roztomilé koťátko, a pronikne do domu, kde sní vše, co hrdlo ráčí. Díky mašli a neodolatelnému „mňau“ mu šílený plán vyjde. Paní Bohatá „kocourka“ pojmenuje Taffy a zahrne ho velkou láskou, o jaké se žádnému psovi ani nesnilo. Pes Bentley však není žádný hlupák. Ví moc dobře, že Taffy je mýval, a tak se nezastaví před ničím, a pokusí se vetřelce vypudit z domu - chce odhalit, že jde o špinavého škůdce. Takže spolu mluví, taky se zasmějí, křičí, hází po sobě věcmi, ale paní Bohatá a ostatní lidé slyší jen nevinné mňoukání a štěkání.

Fotografie

TaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffyTaffy

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Traffic Safety with Poli (2011)

    image
  • Show Patricka Hvězdice (2021)

    image
    Still living at home with his eccentric family, Patrick hosts a show based around his ever-changing whims.
  • Thomas a jeho priatelia (1984)

    image
    This popular series follows the adventures of Thomas the Tank Engine and all of his engine friends on the Island of Sodor.
  • Hasic Sam (1987)

    image
    Požárník Sam zažívá další dobrodružství, do kterých se s ním zaplétají i jeho stálí kolegové Penny, Elvis a Steele. Ale tým dostává i dvě nové posily, Arnolda a...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.