poster

Živoucí ráje: Big Sur: California's Wild Coast

The Living Edens (2002)

Dokumentárny | Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 1

EPIZODA: 24 - Big Sur: California's Wild Coast

OBSAH

Planeta Země stále ještě skrývá místa tak neposkvrněná, že nám i dnes připomínají, jak svět vypadal kdysi před dávnými časy. Uvidíte ledové hory Denali i průzračně modré vody Kostariky a budete svědky zvířecích dramat, která se odehrávají stejně tak dnes jako na počátku času. Díky zkušenostem světově proslulých filmařů zaměřujících se na natáčení divoké přírody budete moci zažít kouzlo Živoucího ráje, tak jak jej zachytili pro budoucí generace.

Scenárista:
Rozprávač: Sally Kellerman

Fotografie

Živoucí rájeŽivoucí ráje

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Rajské zahrady naší Země (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • Najväčšie hoaxy v dejinách (2016)

    image
    Dokumentární pořad vypráví příběhy o největších podvodech světa z pohledu lidí, kteří je připravili, a těch, kdo je odhalili.
  • You Have Been Warned (2012)

    image
    Get ready for a fast-paced countdown of some of the world’s most amazing homemade science stunts and experiments - all found on the internet. Each episode takes...
  • Neobjasněné případy NASA (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.