poster

Dobrý boj

The Good Fight (2017)

Dráma, Krimi | Spojené štáty

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná

SEZóNA: 1

EPIZODA: 17

OBSAH

Rok po událostech zachycených v poslední epizodě seriálu "Dobrá manželka" zničí začínající právničce Maie pověst finanční podvod, který současně připraví její mentorku Diane o všechny úspory. Obě jsou tak nuceny začít od nuly.
"Dobrý boj" začíná rok po událostech zachycených v poslední epizodě seriálu "Dobrá manželka". V tomto novém seriálu zničí mladé začínající právničce Maie Rindellové pověst obrovský finanční podvod, který současně připraví její mentorku a kmotru Diane Lockhartovou o všechny úspory. Obě jsou nuceny odejít z firmy Lockhart & Lee a připojit se k Lucce Quinnové v jedné z nejvýznamnějších advokátních kanceláří v Chicagu.

Fotografie

Dobrý bojDobrý bojDobrý bojDobrý bojDobrý bojDobrý bojDobrý bojDobrý bojDobrý bojDobrý bojDobrý bojDobrý bojDobrý bojDobrý bojDobrý boj

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Auf Streife (2013)

    image
  • V mene zákona (1994)

    image
    In the name of the law is a German television series that was broadcast from 1994 to 2007 by RTL.
  • Ekstradycja 2 (1997)

    image
  • Profesor T. (2015)

    image
    In this crime drama series, Ben Miller stars as the eccentric professor and criminologist Jasper Tempest, who unwittingly becomes an advisor to the police. The...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.