poster

Letní rebeli

Summer Rebels (2020)

Rodinný | Nemecko, Slovensko
Réžia: Martina Sakova


Hodnotenie: 5.4/10

OBSAH

Letné prázdniny - to sú jazdy v dodávke, dedko, splavovanie priezračných slovenských riek, akčnosť a zábava. Asi tak by sa dali opísať očakávania 11-ročného Jonáša, žijúceho v Nemecku, pri predstave svojich strávených voľných letných dní . Jeho rodina sa však po smrti otca od seba vzdialila a Jonášova matka Beate sa rozhodne, že namiesto toho, aby išli na leto na Slovensko, ako to robievali s otcom, pôjdu si k tete vychutnať i zdravé prímorské podnebie. Jonáš si teda zbalí svoje veci a naplánuje dokonalý a spočiatku absolútne utajený útek k dedovi Bernardovi na Slovensko.

Fotografie

Letní rebeliLetní rebeliLetní rebeliLetní rebeli

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Timber (2016)

    image
    Snímek o chlapci, který s pomocí svého nejlepšího kamaráda - roztomilého mluvícího psa - využije příležitost k záchraně svého domova a rodiny.
  • Živel (2005)

    image
    Nelítostný „Živel“, který se vymkl kontrole, se stává největším požárem sezóny ohrožujícím tisíce akrů půdy. V ohnisku požáru se nachází ranč, který chrání a...
  • House of the Stone Monkeys (2014)

    image
    Two 10-year-old boys, who live in the same building, with a story that's set in 1982 and the present day.
  • Delfín Filip (1996)

    image
    Sandy Ricks is sent by his mother to Coral Key, a rustic island in the Florida keys, to spend the summer with his uncle Porter Ricks. Sandy dislikes everything...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.