poster

Home

Home (2016)

Rodinný, Horor, Dráma, Triler | Spojené štáty
Réžia: Frank Lin

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 3.9/10

OBSAH

Carrie, a young religious fundamentalist, is abandoned by her missionary father and has to move in with her mother, who came out of the closet and married another woman. Not only that, but they have a biological child, Tia. The story takes place over the first two days at a strange new house, as Carrie's new parents leave for a business trip, she must take care of her stepsister. As creepy occurrences lead to full blown terror, Carrie must learn to overcome her own fears and beliefs to save her little sister.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Dom na konci ulice (2012)

    image
    Rozvedená Sarah (Elisabeth Shueová) se nastěhuje se sedmnáctiletou dcerou Elissou (Jennifer Lawrenceová) do domu na kraji lesa. Nejbližší obydlí na konci ulice má...
  • Duchové (2001)

    image
    Když se Kelly O´Connorová a její otec Jesse přestěhují po smrti matky do New Orleans, v domě, do kterého se nastěhují, se začnou dít podivné a hrůzostrašné věci....
  • Zena v ciernom (2012)

    image
    Ona to nikdy nevzdá! Tento film, nakrútený na motívy klasického duchárskeho príbehu spisovateľky Susan Hillovej, rozhodne nesledujte osamote!
  • Byzantium (2012)

    image
    Neil Jordan, režisér kinohitu Interview s upírom, sa k upírskej téme vrátil vo filme Byzantium.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.