poster

Kardesim Benim 2

Kardeşi̇m Beni̇m 2 (2017)

Réžia: Mert Baykal

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 4.5/10
Užívateľské hodnotenie: 10/10

OBSAH

Two famous brothers, Hakan and Ozan's friends Tato died. Two days later, Hakan's wedding was held, but they went to a friend's house to fulfill their last duties. Hakan will marry Didem, the daughter of Muzaffer, one of Rize's leading tea merchants. Muzaffer is a reaction to this marriage because Hakan is a famous singer. They find themselves in the Black Sea from the Aegean to Central Anatolia, beyond the borders as if they are not enough, and at the end of the journey filled with surprises.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • V krajine Jane Austenovej (2013)

    image
    Jane je okolo třiceti a zdá se naprosto normální. Má ale jedno malé tajemství - je přímo posedlá Pýchou a předsudkem. Své úspory investuje do budoucnosti a vyrazí...
  • Mysli ako muž 2 (2014)

    image
    Mala to byť úžasná a absolútne nezabudnuteľná svadba v Meste hriechu... No bude to zázrak, ak sa vôbec bude konať!
  • Léto v Marrakeši (2010)

    image
    Bojí se, že ztratí dceru kvůli neznámému světu. Zamilovala se totiž do Berbera a chystá se svatba... Německý romantický film.
  • Hořko-sladko (2009)

    image
    Romantická komedie, o dvou lidech, které svedla dohromady práce a kteří se nemohou vystát. Tedy až do chvíle, než zvítězí láska… Expert na kávu Brian Chandler má...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.