Hodnotenie: 5.9/10
Užívateľské hodnotenie: 8/10
(7 hlasov)

OBSAH

René González je kubánský pilot, který na počátku 90. let minulého století zanechá svou ženu i dcerku v komunistické zemi a zběhne do Spojených států, aby začal nový život na svobodě. René však není tak horlivý americký nadšenec, jakým se zdá být. Spojí síly se skupinou kubánských exulantů na jižní Floridě, známou jako "Vosí síť" - vedenou tajným agentem Manuelem Viramontezem alias Gerardem Hernandezem - a stane se součástí prokastrovské špionážní jednotky. Jejím úkolem je sledovat a infiltrovat kubánsko-americké teroristické skupiny, které hodlají zaútočit na socialistickou republiku. Snímek je inspirován skutečným příběhem "kubánské pětky" - agentů zpravodajských služeb včetně Gonzáleze, kteří byli v září 1998 zatčeni na Floridě a následně odsouzeni za špionáž a další nezákonnou činnost.

Fotografie

Kubánská spojkaKubánská spojka

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Pán Brooks (2007)

    image
    Pan Brooks je uznávaný podnikatel a spořádaný muž od rodiny. Jen je občas ovládán svým alter egem, které miluje vraždy a chaos.
  • V prístave (1954)

    image
    Terry Malloy byl kdysi nadějí amerického boxu, ale nyní pracuje jako přístavní dělník pro šéfa místního gangu, který ovládá celou oblast. Terry žije s pocitem...
  • Port of New York (1949)

    image
    Agents Mickey Waters and John Flannery re-team to investigate the theft of medicinal narcotics from the S.S. Florentine. The vicious gang responsible is headed by...
  • Úkryt (2002)

    image
    Mala to byť najbezpečnejšia miestnosť v novom dome Meg a jej dcéry Sarah. Ibaže... Nebola.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.