poster

Main Tera Hero

Main Tera Hero (2014)

Réžia: David Dhawan


Hodnotenie: 5.1/10

OBSAH

This love story begins with the mischievous, clever, charming, a daredevil and the HERO who falls in love with Sunaina. How can a Hero’s love story be complete without a villain! So walks in Angad the corrupt cop, who wants to forcibly marry Sunaina and to make things more spicy also does Ayesha who is madly in love with our Hero. A massy entertaining romantic drama ensues, which takes our Hero from the mountainous Ooty, to the fun college campus of Bangalore, and then to a beautiful mansion, in gorgeous Thailand.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • A Dating List (2019)

    image
    Abby Morelová je inteligentní mladá asistentka žijící ve velkém městě. Aby se posunula vzhůru na kariérním žebříčku, uzavře neobvyklou dohodu se svou ambiciózní...
  • Láska v Indii (2016)

    image
    Pařížská advokátka Anne se zamiluje do Françoise, který stejně bezhlavě miluje ji. Pár si naplánuje pohádkovou svatbu v indickém Džajpuru. François odjíždí do...
  • Snúbenec alebo milenec? (2020)

    image
    Dóre sa v láske sa príliš nedarí... A keď hrozí, že príde aj o svoju cukráreň, vymyslí riskantný plán - zoženie si falošného manžela!
  • Štyridsiatka na krku (2012)

    image
    Nech vám ostatní tvrdia čokoľvek... Manželstvo je aj po rokoch riadna drina! Nik to nevie lepšie ako Pete a Debbie!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.