poster

The South of Algiers

South of Algiers (1953)

Dobrodružný, Krimi, Dráma | Spojené kráľovstvo
Réžia: Jack Lee

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 5.3/10

OBSAH

Archaeologist Dr. Burnet, his daughter Anne and newspaperman Nicholas Chapman set out to search for the priceless golden mask of Moloch, believed to be in a lost tomb. Two crooks, Kress and Petris, use schemes, tricks and ruses to raise havoc in order to get the mask for themselves.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Táta lump (1993)

    image
    Patrick Swayze utíká se svými dětmi ze sirotčince s policií v patách a ještě se o něj zajímá sličná novinářka Halle Berry.
  • Motýľ: Útek z väzenia (2017)

    image
    Paríž roku 1931. Zlodejský elegán Henri Charriére prezývaný Papillon - Motýľ (Charlie Hunnam), je neprávom odsúdený za vraždu miestneho člena podsvetia a vzápätí...
  • Bankovní loupež (1981)

    image
    Pro jednoho z nich je zločin způsobem života, pro druhého východiskem z nouze. Britské kriminální drama s Albertem Finneym a Martinem Sheenem v hlavních rolích...
  • Vysněný život (2018)

    image
    Příběh Barryho Minkowa, mladého charismatického obchodníka, který se lží, podvodem a krádeží dostane až na vrchol a stane se bohatým ředitelem.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.