poster

Dôstojník a špión

J'accuse (2019)

Dráma, Triler, História, Mysteriózny | Francúzsko, Taliansko
Réžia: Roman Polanski

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.2/10
Užívateľské hodnotenie: 5.8/10
(12 hlasov)

OBSAH

In 1894, French Captain Alfred Dreyfus, a young promising officer, is degraded for spying for Germany, wrongfully convicted of treason and sentenced to life imprisonment at Devil's Island. Among the witnesses to his humiliation is Georges Picquart, who is promoted to run the military counter-intelligence unit that tracked him down. But when Picquart discovers that secrets are still being handed over to the Germans, he is drawn into a dangerous labyrinth of deceit and corruption that threatens not just his honor but his life.

Fotografie

Dôstojník a špiónDôstojník a špión

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Buh masakru (2011)

    image
    Dva jedenáctiletí chlapci se poperou a jejich rodiče se, jako rozumní lidé na úrovni, snaží spor vyřešit. Nepříliš obratné poznámky však postupně vygradují až v...
  • Ilúzia lásky (2007)

    image
    Na turné po velké Británii v roce 1926 prožije Harry Houdini vášnivý románek s jistou senzibilkou. Ta se ale chystá slavného kouzelníka podvést.
  • Hra špiónov (2020)

    image
    Historický špionážny triler je založený na skutočnom príbehu britského obchodníka, ktorého naverbovala britská tajná spravodajská služba v období studenej vojny....
  • V krizi (2021)

    image
    Příběhy tajného agenta z protidrogové jednotky, univerzitního badatele i truchlící svobodné matky, které se točí okolo smrtelné epidemie závislosti na opioidech.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.